Skip to main content

Skopein Wivoc dames 1 laat zien waartoe ze in staat zijn

Zaterdag 16 december speelde Skopein Wivoc dames 1 een wedstrijd tegen Halley dames 2 uit Wehl. Onze “topper van de week” was deze keer: Renske Geelen, 10 jaar oud.
De laatste competitiewedstrijd van dit jaar, wilde het team persé met een overwinning afsluiten.

Door een wisseling in de teamopstelling stond Lotte Schonewille in de basis.
Men begon wat gespannen. Dan stonden ze voor, dan weer achter. Bij een stand van 20-20 werden er prachtige punten gescoord door beide partijen.
Uiteindelijk was het Wivoc die aan het langste eind trok. Eindstand 1e set: 28-26

In de volgende sets waren de dames van Skopein Wivoc duidelijk beter. De pass was prima, zodat alle aanvallers bediend konden worden.
De 2e set werd gewonnen met 25-18.
De derde set was redelijk gelijk aan de tweede set. Er werd niet gewisseld. Deze set werd gewonnen met 25-15.
De vierde set liep goed en er werd geconcentreerd gespeeld. Uitslag 25-12

Bij een voorsprong van 2-0 in sets is het altijd moeilijk om dit vast te houden. Toch slaagde Skopein Wivoc dames 1 erin om ook de volgende twee sets de vaart er in te houden.

Uitslag 4-0. Met 1 á 2 wedstrijden minder dan de concurrenten, staan de dames van trainer Wilhem de Ruiter met 25 punten uit 9 wedstrijden op een 7e plek.