Skip to main content

Skopein Wivoc dames 1 nog niet op stoom

Afgelopen zaterdag, de tweede wedstrijd van de tweede helft van de competitie. De dames van Skopein Wivoc speelden de eerste wedstrijd uit in Hoog Keppel, tegen het team van Focus. Ook dit team staat in de training onder leiding van trainer Wilhelm de Ruiter.

Qua stand op de ranglijst leek het een van tevoren besliste pot, ware het niet dat de meiden van Focus er nog meer op gebrand waren te laten zien wat ze konden. Zo ging Focus na het eerste fluitsignaal met een goeie voorsprong uit de startblokken. En hadden de meiden van Skopein Wivoc geen antwoord terug op de serve en het verdedigingswerk van Focus. De eerste set werd verloren met 17-25.

Zo ging het in de tweede set eigenlijk ook. Ondanks dat de kop eraf was, kregen de meiden van Skopein Wivoc het eigen spel niet op de rit. Wat communicatie foutjes en wat onzekerheden slopen er verder in en deze set werd ook vergeven met 20-25.

Het team van coach Wilhelm wist dat het beter kon en moest! Ze staan toch niet voor niets op de tweede plek op de ranglijst!

De neuzen werden weer allemaal dezelfde kant op gericht en vol goede moed werd de derde set weer gevolleybald aan de kant van Skopein Wivoc. Tot het laatste eind was het spannend, de dames uit Winterswijk stonden maar liefst 3 keer op setpoint. Echter het laatste punt ging toch met een ware thriller naar de dames uit Hoog Keppel: 28-30 stond er op het scorebord. 

Één ding stond vast, er kon niet meer gewonnen worden, maar er moest en zou toch een punt mee worden terug genomen naar Winterswijk. In de laatste set zijn de Winterswijkse dames dan ook niet geknakt en pakten ze dan eindelijk dat toch wel verdiende puntje. Een schrale troost, maar voor het harde werk wel een fijne. 

Het was een grote teleurstelling voor Skopein Wivoc D1, maar complimenten voor de tegenstander. Voor ons zat er misschien gewoon niet meer in vandaag. Zoals Nicole te Winkel het mooi verwoordde: “Winnen doe je samen, verliezen ook”.

Het maakt ons dit keer misschien niet de beste van de wedstrijd, maar wel een stukje sterker als team. Volgende ronde staat het gewoon weer 0-0 en kunnen de punten thuis in Winterswijk worden gespeeld. Volgende week is dit tegen de dames van Livo, de huidige nummer 4 op de ranglijst. Dus ook dit belooft een spannende pot te kunnen worden! 

Wederom bedankt voor alle support afgelopen zaterdag lieve supporters, we hebben jullie gehoord en ook zaterdag weer keihard nodig.

Terug

Delen