Skip to main content

Skopein Wivoc dames 1 pakt punt tegen Isivol

Zaterdag 17 februari speelde Skopein Wivoc Dames 1 thuis tegen Isivol uit Isidorishoeve. Isivol staat op de 2e plek in de ranglijst en Skopein Wivoc staat 8e, maar de dames uit Winterswijk hebben een wedstrijd minder gespeeld. Er werd erg enthousiast begonnen aan de wedstrijd. De pass werd goed gebracht waardoor de spelverdeelster alle aanvalsters goed kon bedienen. En werd naar hartenlust gescoord! Het ging in eerste instantie gelijk op, maar Skopein Wivoc liep uit tot 20-16. Isivol kwam toen meer in de wedstrijd. Helaas kon Skopein Wivoc de set niet verzilveren, er werd goed gespeeld, maar er zat meer in. 25-27.

De 2e set was een kopie van de 1e set, alleen werd deze set ruim door de Winterswijkse dames gewonnen met 25-18. De 3e set werd Milou van Dam gewisseld. Zij gaf zich niet fit te voelen. Lieke Beusink ging op de plek van Milou spelen en Mirthe van Londen kwam deze set ook in het veld. Deze set werd verloren met 25-17

In de 4e set begon Milou aan de kant, maar gaf aan toch weer ingezet te kunnen worden. Het nadeel was dat ze wel op een andere positie kwam te staan. Dit gaf uiteindelijk wat onrust bij Skopein Wivoc. Deze set werd dan ook nipt verloren met 22-25.

Er is een goede wedstrijd gespeeld, echter was men er achteraf van overtuigd dat er meer ingezeten had! De dames van Wilhelm de Ruiter hebben nu 3 weken rust, dus gaan ze volop aan de bak tijdens de trainingen!

Deze week was Sophie Sloot onze “topper van de week”.  Wat deed ze het goed.

Alle uitslagen van deze week

Skopein Wivoc DS 1 1-3 ISIVOL DS 1
Skopein Wivoc DS 4 3-1 Favorita DS 3
Skopein Wivoc HS 2 0-4 Seesing Personeel Orion HS 5
Skopein Wivoc DS 3 1-3 D.V.O. DS 6
Skopein Wivoc DS 2 0-4 Favorita DS 2
Skopein Wivoc MB 1 3-2 KSH MB 1
Skopein Wivoc HS 3 3-1 Kerkemeijer Gemini HS 2
Skopein Wivoc MC 1 0-4 Elite/Dynamo MC 3
Skopein Wivoc JC 1 3-1 Ikaros JC 1
WIK Steenderen DS 4 4-0 Skopein Wivoc DS 4

Terug

Delen