Skip to main content

Skopein Wivoc Dames 1 pakt punt tegen Halley Dames 2

Met volle moed werd er begonnen aan de wedstrijd. De dames van Skopein Wivoc konden vrijuit spelen. Handhaving in de Promotieklasse was immers bereikt. Halley D2, daarentegen, had de punten nog hard nodig. Ieder punt die Skopein Wivoc maakte was mooi meegenomen. Iedereen kreeg daarom de kans om te spelen. De eerste set ging het, aan het begin, gelijk op. Helaas was de pass niet voldoende, waardoor er ook niet optimaal aangevallen kon worden.Deze set werd verloren met 25-18.

De tweede set was een kopie van de eerste set. Halverwege deze set, werden er een aantal wissels toegepast. Dit was helaas niet de oplossing die de coach voor ogen had. Deze set werd verloren met 25-15.

De derde set verliep een stuk beter! De pass kwam veel beter, zodat de aanvallers goed bediend konden worden. Er werden mooie punten gescoord en goed verdedigd. Deze set werd door ons overtuigend gewonnen met 14-25!

De vierde set stonden de zelfde spelers in het veld, waarmee de derde set overtuigend gewonnen was. Helaas werd dit overtuigende volleybal niet doorgezet. De pass kwam minder goed en er waren wat onduidelijkheden onderling in het spel. Deze set werd verloren met 25-14.

Al met al, een zeer wisselvallige wedstrijd waar meer ingezeten had. Halley speelde een goede wedstrijd. Ook heeft Mirte Leukenhaus (D2) weer een goede wedstrijd gespeeld! Volgende week spelen de dames van Wilhelm de Ruiter en assistent Nicole te Winkel, alweer de laatste wedstrijd van het seizoen. Komen jullie ons dan voor de laatste keer aanmoedigen? 17:00 uur Sport- en Turnhal Winterswijk.

Terug

Delen