Skip to main content

Skopein Wivoc Dames 1 pakt twee punten tegen Halley Dames 3

De uitwedstrijd tegen Halley D3 uit Wehl werd door de dames van Skopein Wivoc met 3-2 gewonnen, dus wist men, dat dit een spannende pot zou worden. Dat was ook te merken, bij het inspelen was er een gezonde dosis spanning aanwezig.

Spelverdeelster Kim Klaver was geblesseerd, Milou van Dam was net hersteld van een blessure. Trainer Wilhelm de Ruiter had dus de beschikking over maar liefst 2 assistentes. Te weten Kim Klaver en Nicole te Winkel. Skopein Wivoc D1 begin de eerste set sterk. De passes kwamen goed aan en men was sterk aan het net Deze set werd ook overtuigend gewonnen met 25-16.

De tweede set liep het allemaal iets minder soepel. Het ging in eerste instantie gelijk op, maar op de cruciale momenten lieten de dames van Skopein Wivoc punten liggen. Deze set werd verloren met 14-25. Maar zoals de trainer zei: de wedstrijd duurt altijd 5 sets!

De derde set was een kopie van de eerste. Skopein Wivoc D1 was dominant, zowel in de passing als aan het net. De set werd daarom ook gewonnen met 25-21. Het stond 2-1 voor Skopein Wivoc! Om te winnen moest men de volgende set winnen. Ze begonnen de set niet goed. Na 2 time-outs en wat wissels kwamen de Wivoc dames meer in het spel. Het was niet genoeg om te winnen. Uiteindelijk werd set verloren met 19-25.

2-2 dat betekent een 5e set. De thuisploeg begon de set gespannen, maar sterk in het spel. Ze hadden de touwtjes in eigen handen, maar door spanning en concentratiegebrek liep het anders. Halley D3 kwam goed terug tot 14-14. Deze set werd helaas verloren met 14-16!

Aankomende vrijdag spelen we uit in Bentelo tegen Polstars dames

De topper van de week was Lotte Gebbink

 

Terug

Delen