Skip to main content

Skopein Wivoc Dames 1 snoept een punt van de nummer 2 op de ranglijst

Wederom moest Skopein Wivoc D1 op een vrijdagavond een uitwedstrijd spelen. Deze keer mochten de dames aantreden tegen Isivol uit St. Isidorushoeve.

De eerste set begonnen de dames van trainer Wilhelm de Ruiter erg sterk. Met prima services, mooie passes en fantastische aanvallen speelden zij deze set uit. Plezier in het veld en aan de kant. Dat was genieten! Er werd weer gevolleybald zoals de dames van Skopein Wivoc dat kunnen.  21-25.

In het begin van de tweede set, stond Skopein Wivoc D1 iets op achterstand. Dit kwam mede door wat geluksballetjes van Isivol. Geen echte fouten aan de kant van Skopein Wivoc. Halverwege de tweede set, kreeg Isivol te maken met een blessure, waardoor het spel een tijdje stil kwam te liggen. Skopein Wivoc D1 had gehoopt hier wat voordeel uit te kunnen halen, maar niks bleek minder waar. Isivol speelde vrijuit verder. Skopein Wivoc maakte meer fouten. Eindstand tweede set: 25-12.

De derde set begon weer iets op de eerste set te lijken. Een achterstand werd goed weggewerkt. Helaas konden ze het richting de 20 punten niet meer afmaken en verloren de dames uit Winterswijk met 25-19.

De vierde set wilde Skopein Wivoc heel graag winnen, om er een vijfde set uit te slepen. Er waren naast prachtige rallys en snoeiharde aanvallen, ook wat slordige foutjes en wat pechmomentjes. De set werd verloren met 25-17.

Eindstand Isivol D1 – Skopein Wivoc D1: 3-1

Terugkijkend op deze wedstrijd mag Skopein Wivoc D1 zeer trots zijn. De eerste set was er één om te onthouden. Wanneer de sfeer en inzet uit de eerste set, vaker gehandhaafd kan worden, zit er nog veel toekomst in dit geweldige team!!

Bericht van de spelers en staf van Skopein Wivoc D1: “Uiteraard wensen wij de spelverdeelster van Isivol veel beterschap”.
Zaterdag 10 februari speelt Skopein Wivoc D1 een thuiswedstrijd om 17 uur in de “sport- en turnhal” in Winterswijk. Komt u ons aanmoedigen?