Skip to main content

Skopein Wivoc Dames 1 verliest laatste wedstrijd van het seizoen

Zaterdag stond de return tegen Longa D1 op het programma. Een wedstrijd waarvan je weet dat het lastig is om punten te pakken. Het zeer geroutineerde team weet de gaatjes in ons veld namelijk goed te vinden. Zo ook vandaag. Eigenlijk was het beeld in bijna elke set gelijk; we konden goed meekomen maar aan het eind van de sets hadden we moeite om de bal bij Longa op de grond te krijgen.
Na drie sets spelen en hard werken was het dan ook 1-2.

De vierde set was een speciale set voor ons. Met de zes ‘oudjes van het team’ in het veld, de wetenschap dat dit de laatste set van Marion Schigt zou zijn en de bijzondere aanwezigheid van de familie Van Dalen op de tribune maakte het heel speciaal. Lieve familie, wat ontzettend fijn dat jullie er waren vandaag.

Marion heeft er helaas voor gekozen om te stoppen met volleybal. Uiteraard was een publiekswissel (aangevraagd door assistent Nicole te Winkel) dan ook het minste wat we haar konden geven. Lieve Marion, wat zullen we je missen in het veld, maar ook in de kleedkamer en met alle feestjes.. We hopen dat je je gauw weer bedenkt :) Deze vierde set konden we helaas niet winnend afsluiten en dus zat de wedstrijd erop (1-3).

En dan is het einde van het seizoen daar en is het tijd om een een aantal mensen te bedanken:
– Trainer Wilhelm de Ruiter voor het feit dat hij het met ons aandurfde dit seizoen.
– Assistent Nicole te Winkel voor alles wat ze voor ons doet (en dat is een heleboel!)
– Henk-Jan Helder voor het heerlijke eten elke thuiswedstrijd.
– Mirte Leukenhaus voor alle keren dat ze met ons meewilde.
– Gerdy Schonewille voor het vastleggen van onze wedstrijden. We kunnen niet wachten op de beelden van de tribune!
– En al onze trouwe supporters waarvan er een deel zelfs ook bij uitwedstrijden verschijnt, jullie zijn fantastisch!

Als laatste willen wij Rivo Rijssen D2 natuurlijk van harte feliciteren met het kampioenschap en wensen wij ze heel veel succes in de derde divisie!

Terug

Delen