Skip to main content

Skopein Wivoc Dames 1 wint met 3-1 van Orion

Iets later dan gepland begon de wedstrijd Skopein Wivoc dames 1 tegen Orion dames 2. We hadden er al een middag zaalwacht/corvee op zitten dus de sporthal-sfeer zat er al lekker in. Ook deze keer hadden wij weer een pupil uit onze jeugd: Liss Beijers. Wat heeft ze het ontzettend goed gedaan! Bedankt Liss! 

Nu moesten wij “dr’an” zoals dat werd verteld. De eerste set ging gelijk op. Over en weer werden er mooie aanvallen geslagen waar de ander geen antwoord op had. We hadden een paar mooie fireballs en het team was lekker enthousiast. We wonnen deze set dan ook met 25-21.

De tweede set ging bijna hetzelfde als de eerste set. Orion was er alleen op gebrand om deze set te pakken en bleef druk zetten met hun serve. We konden deze set goed meekomen, maar konden er niet overheen komen. Met nog wat wissels hier en daar,  omdat de time outs van de coach op waren, probeerde hij Orion nog uit het spel te krijgen, maar dit hielp helaas niet meer; 21-25 voor Orion. 

De derde set kregen we weer te horen dat we “dr’an” moesten. Koppies op en er voor gaan! Met nieuwe energie gingen we het veld in en wat gingen we lekker. We konden de druk hoog houden en haalden vele ballen van de grond. Goede passes en spelverdeling resulteerde in 25-20 voor Wivoc.
Dan hopelijk de laatste set. Het was erop of eronder. Deze moesten we pakken want we wilden die punten hier houden en zeker geen vijfde set moeten spelen. Met dat in ons hoofd hielden we druk op Orion en konden we vrijuit spelen. Fireballs, killblocks, slim gespeelde tactische ballen, van alles hebben we in deze set gezien. De sfeer was goed in het veld en er werd enthousiast gezongen en geklapt. De laatste set was wederom voor ons en werd 25-13.  Hoppa 3-1 in the pocket.

Onze avond kon niet meer stuk. Wat een fijne wedstrijd! Wat ook fijn was, is dat onze trouwe supporters er weer waren en ons zo goed hebben aangemoedigd, bedankt!! 

Aankomende donderdag spelen wij een bekerwedstrijd in Vaassen en aankomende zaterdag spelen wij in Aalten tegen Bovo om 18.00 uur. Komen jullie ons dan ook aanmoedigen?

Terug

Delen