Skip to main content

Skopein Wivoc Dames 1 wint met 3-1 van VV Forza

Zaterdag 1 februari speelden de dames van Skopein Wivoc dames 1 tegen VV Forza Dames 1. De eerste set begonnen de dames sterk. De pass kwam goed bij de spelverdeelster aan, waardoor er snoeihard kon worden aangevallen. De blokkering zat er ook goed in. Deze set eindigde in 25-20.

De tweede set verliep eigenlijk hetzelfde als de eerste set. De dames van VV Forza hadden geen reactie op de aanvallen van Skopein Wivoc. Het werd 25-11.

Helaas begon de derde set niet zoals gepland. Skopein Wivoc begon met een achterstand van 0-9, er werden veel kleine rare foutjes gemaakt. Toch kwamen de dames nog goed terug van 8-19 tot de uiteindelijke stand 18-25.

De dames van Skopein Wivoc moesten in de vierde set weer opnieuw opgang komen, ze begonnen weer sterk en kwamen terug in de wedstrijd. Er werden minder fouten gemaakt en met een paar mooie serves won Skopein Wivoc deze set met 25-14.


Het toppunt van de wedstrijd was toch wel Lieke Beusink, die normaal de libero is maar zaterdag moest invallen als diagonaal wegens blessures en ziektes, ze nam een set up over van de spelverdeelster waarop midspeelster Manon Schreurs onverwachts een hele harde bal kon slaan.
Donderdagavond 6 februari staat de derby van het seizoen op de planning.

In Lichtenvoorde speelt Skopein Wivoc D1 dan tegen Longa ’59 D2. De dames hopen dan net zoals zaterdag dat er veel supporters hun komen aanmoedigen.

Terug

Delen