Skip to main content

Skopein Wivoc Dames 2 pakt punt tegen Kerkemeijer Gemini D3

Wedstrijdverslag Skopein Wivoc Dames 2:

Afgelopen zaterdag speelden wij thuis tegen Kerkemeijer Gemini DS3. Op papier een leuke tegenstander. De eerste set liepen we erg gelijk op, maar halverwege de set namen wij de voorsprong. Bij een setstand van 23-16 werd het ons toch iets te spannend en trok Gemini na diverse time-outs en wat tactische wissels dan toch aan het langste eind. De set eindigde in 24-26.
Na alle moed weer te hebben verzameld begonnen we aan de tweede set. De pass kwam goed en de setups werden vakkundig afgemaakt. Na een aantal fantastische services sleepten we deze set dan ook binnen met 25-20! 1-1!
Alles wat zo goed ging in set 2, leek niet meer te werken in set 3. Zelfs de inzet van de wissels mocht niet meer baten. Deze set ging helaas verloren in een 13-25 verlies.
De vierde set begon ook niet lekker. Bij een dikke achterstand van 9-18 besloot de grootste vent uit heren 2 (per ongeluk) ook even een puntje mee te spelen. De scheids had hier niks van in de gaten :) Helaas eindigde dit wel in een blessure voor onze Pien. Uiteindelijk konden we nog een mooie inhaalslag te maken, maar Gemini wist deze set uiteindelijk binnen te halen. Setstand 17-25.
De wedstrijd ging dus helaas verloren in 3-1 verlies
Ondanks de wisselende wedstrijd was ons tweede punt dan eindelijk binnen, en kunnen we de feestdagen goed beginnen!