Skip to main content

Skopein Wivoc Dames 5 verliest van Tornax

Wedstrijdverslag door Skopein Wivoc Dames 5:

Op dinsdag 5 december speelde Skopein Wivoc Dames 5 tegen de dames uit Ruurlo, Tornax Dames 5. Helaas waren er twee dames van ons team geblesseerd en konden daarom niet mee spelen. Gelukkig kregen we versterking van ons nieuwe teamgenoot Leonie.

 

Het begin van de eerste set verliep moeizaam en had de tegenstander een goede opslag. Al snel stonden we op een achterstand van 9-20. Tijdens een time-out van de tegenstander kregen wij te horen dat de diesel op gang gekomen was. We zijn er met volle 300% ertegenaan gegaan en het werd nog even spannend op het eind. We hebben de set afgesloten met een eindstand van 29-27. Het terug vechten werd beloond met een verdiende uitslag, de eerste set was binnen.

 

De tweede set verliep stroef aan onze kant. We hebben veel punten laten liggen op de pass en deze helaas afgesloten met een eindstand van 12-25.In het begin van de derde set ging het gelijk op. Er ontstonden lange rally´s. Halverwege de set zwakten we af en deze set hebben we verloren met 10-25. De vierde set begonnen we krachtig. We hadden het vooruit zicht op een vijfsetter, maar helaas hebben we weer punten laten liggen op de pass en was de energie op. Deze set is afgesloten met 12-25.

 

Helaas hebben we verloren met 1-3. Ondanks dit verlies hebben we lekker gespeeld en nemen we leerpunten mee naar de training. Onze volgende wedstrijd is op 15 december tegen KSH in Harreveld.

Terug

Delen