Skip to main content

Skopein Wivoc Dames winnen kraker om de zevende plek

De vorige ontmoeting tussen Skopein Wivoc Dames 1 en Dash Dames 2 eindigde 3-1 in het voordeel van de Vordenaren. Dash stond met 1 punt meer net boven Skopein Wivoc en die wilde deze positie natuurlijk graag overnemen, maar dan moest er wel gewonnen worden.

De eerste rally was voor Bo Fukkink als topper van de week. Super goed gedaan! Verder ging de eerste set gelijk op, toch wist Skopein Wivoc meer punten te scoren en zo deze set te winnen met 26-24.

De tweede set verliep minder goed voor de Winterswijkse dames. De passing ging niet goed en het wisselen van de spelverdeelsters leidde ook niet tot een beter resultaat. De set eindigde in 16-25.

In de derde set liep het beter aan Skopein Wivoc zijde. Met de zelfde opstelling als de vorige set ging de passing nu wel goed en daardoor werd er ook weer flink aangevallen. Deze set was dan ook snel afgelopen met een overweldigende eindstand van 25-12 voor Skopein Wivoc.

De vierde set was erg spannend. Onder andere door weer een mindere pass en een aantal persoonlijke fouten van Skopein Wivoc zijde. Deze set eindigde dan ook nipt in het voordeel van Dash, 25-27.

Met een stand van 2-2 moest er een beslissende vijfde set gespeeld worden. Beide teams waren gebrand om deze set, en daarmee de wedstrijd, te winnen. Skopein Wivoc wist in deze set het betere spel neer te zetten en pakte de winst door de sterke aanvalskracht af te wisselen met goed geplaatste tactische ballen. Het werd 15-9, met als eindstand 3-2 voor Skopein Wivoc Dames 1.

Terug

Delen