Skip to main content

Skopein Wivoc H1 pakt opnieuw geen punten

Op woensdagavond mochten de mannen uit Winterswijk zich opmaken voor een mooie pot tegen Bovo heren 2. Een bekende tegenstander aangezien er al veel wedstrijden tegen elkaar zijn gespeeld de afgelopen jaren.

De eerste set begon moeizaam aan de kant van Skopein Wivoc. Ze hadden weinig grip op de service van Bovo waardoor de aanvallers moeilijk punten scoorden. De eerste set eindigde in 25-18 in het voordeel van Bovo.

In de tweede set werd er veel vrijer gespeeld door Wivoc. Minder fouten werden er gemaakt in de passing en de middenaanvallers maakten meer punten. Dit resulteerde in een goede voorsprong, helaas maakten ze aan het einde van de set cruciale fouten waardoor de tweede set ook naar Bovo ging.

De derde set begon Wivoc opnieuw voortvarend, goede service druk en er werd veel meer gewerkt voor de punten. Hiermee zorgde Wivoc weer voor een voorsprong op Bovo. Uiteindelijk stonden ze 23-21 voor, helaas door een goede servicedruk en goed spel van Bovo trokken zij ook de 3e set binnen.

In de vierde set was hetzelfde beeld als in de 2e en 3e set. Veel punten werden er gescoord door de midaanvallers en de passing lag goed. Maar opnieuw was het Bovo die met de set er vandoor ging.

Zaterdag 10 november staat de wedstrijd tegen Volga Gaanderen op het programma, de wedstrijd word thuis gespeeld om 15:00 uur.