Skip to main content

Skopein Wivoc H1 pakt punt in Wierden

In voorbereiding op de competitie werd er al een oefenwedstrijden gespeeld tegen WVC Volley en dat gaf goeie hoop op mooie pot in derde divisie. Tijdens dit oefentoernooi speelde het team onder leiding van René te Morsche een goede wedstrijd, maar kwam het uiteindelijk niet als winnaar uit de bus.

In de competitie mocht er dus voor revanche gespeeld worden, met ditmaal het thuisvoordeel voor WVC Volley. Aan het begin van de wedstrijd was Skopein Wivoc H1 erg sterk en ondanks dat er tijdens de bekerwedstrijd afgelopen dinsdag tegen Achterhoek Orion Heren 3 zonder libero werd gespeeld, werd er vandaag weer besloten om toch met verdediger Fabian Kruisselbrink te spelen. Verder waren er weinig wijzigingen in de opstelling. De set ging gelijk op en setstand was dan ook close, maar met een klein voordeel voor WVC Volley: 25-23

Er werd vol geloof gespeeld na de vorige set, dus de tweede set kwam er dan ook vlammend uit! Na een sterke reeks en betere servicedruk kwam Skopein Wivoc op een mooie voorsprong, maar had moeite om dit vast te houden. Uiteindelijk kwam het team uit Wierden langszij en werd de set verloren met 25-23. Een echte domper.

Het geloof was in de derde set dan ook ver te zoeken. De hoofdjes gingen langzaam hangen en de communicatie was volledig weg. Dit leidde er toe dat er al snel tegen een ruime achterstand werd aangekeken. Na een peptalk van invalcoach Robert Leukenhaus kwam er toch weer wat leven in het spel, maar het was te laat. Setstand 25-14.

Toch kwam er in de laatste set een opleving aan de kant van Skopein Wivoc. Mede door de zelfverzekerdheid in misschien iets te grote maten en een paar vreemde wissels aan de andere kant speelde Skopein Wivoc de laatste set beter en werd er meer gevochten. De laatste set werd daarom ook gewonnen met 21-25! Waardoor er uiteindelijk toch een punt mee naar Winterswijk gaat.De volgende wedstrijd wordt thuis gespeeld op zaterdag 20 oktober om 15.00 uur tegen DIOS H1.

Terug

Delen