Skip to main content

Skopein Wivoc H1 verliest in Borne

Na 3 competitie nederlagen op een rij en een verloren bekerwedstrijd tegen Vips Bardot H1 (3-0) op dinsdag. Was het tijd voor de uitwedstrijd tegen Apollo 8 H2. Een tegenstander waar we nog niet eerder tegen gespeeld hadden en die een paar plekken lager op de ranglijst staat. Dus een perfecte wedstrijd om het tij weer te keren. Met de mentaliteit om deze wedstrijd te winnen gingen de heren dan ook deze wedstrijd in. In het begin van de eerste set ging het redelijk gelijk op maar wist Apollo steeds een voorsprong van 2-3 punten te houden. Met een mooie reeks van 3 punten op rij kwamen we echter weer langszij tussenstand: 16-16. Helaas konden we dit niet vasthouden en scoorde Apollo 5 punten op rij, een time-out aan onze kant hielp ook niet meer. En de set werd punt voor punt uitgespeeld. Eindstand 1e set 25-18

Het begin van de 2e set waren de teams erg aan elkaar gewaagd en konden beide teams niet echt een gaatje vinden, dit leidde tot een tussenstand van 15-15. Hierna zakten de heren van Skopein Wivoc echter helemaal weg en kwamen er niet meer aan te pas. Eindstand 2e set 25-17.

Met volle moed gingen de heren de 3e set in om er toch nog een 5 setter uit te slepen. En het begin van de 3e set begon dan ook erg lekker, tussenstand 4-8. Helaas zakte de concentratie weer weg en wist Apollo meteen weer langszij te komen. De concentratie kwam ook niet meer terug en Apollo wist uit te lopen tot 21-15. Tijd voor de coach om iets te proberen. De spelverdeler werd gewisseld voor de diagonaal om proberen punten te maken met de blokkering. Dit leek aardig te werken maar de voorsprong van Apollo was te groot. Eindstand 3e set 25-19.

Teleurgesteld maar nog wel de zin om er nog een set uit te slepen begon de 4e set. Deze set verliep eigenlijk net als de eerste 3 sets. Gelijkop tot halverwege de set (12-12) waarna de concentratie bij Wivoc wegzakt en Apollo beter gaat spelen en uitloopt tot een grote voorsprong. Eindstand 4e set 25-18.