Skip to main content

Skopein Wivoc H1 wint van koploper Orion H3

In een spannende wedstrijd heeft Skopein Wivoc met 3-2 een eerste verlies toegebracht aan het jonge talentvolle team van Orion.

Aanvankelijk ging het duel gelijk op maar gaandeweg de eerste set trok Skopein Wivoc met overtuigend aanvalsspel en een degelijke verdediging het initiatief naar zich toe. 25-19.
In de 2e set waren beide teams aan elkaar gewaagd en had Orion steeds net een puntje voorsprong tot aan 23-23. Toen pakte Skopein Wivoc met een goede blokkering door het inbrengen van extra lengte in het veld een extra punt en trok het de set met 26-24 naar zich toe.
De 3e en 4e set gaven een ander beeld. Skopein Wivoc kon minder overtuigen, mede door goede servicedruk van Orion en een goede blokkering op de aanval van Skopein Wivoc. Setstanden 16-25 en 18-25.
Met weer meer scherpte in het team en een wat gevarieerder aanval werd er weer voor ieder punt gestreden in de 5e set. Hoewel gelijk opgaand had Skopein Wivoc steeds het initiatief. Met een aantal spannende rally’s werd het 15-13 en dus de 3-2 winst!

Daarmee bevestigt Skopein Wivoc dat het in principe mee kan doen voor een top 3 klassering in de promotieklasse. Op 25-11 speelt Skopein Wivoc H1 zijn 6e wedstrijd van het seizoen uit Tegen VIOS Eefde H1.