Skip to main content

Skopein Wivoc H1 zet winstreeks voort

Op zaterdag 2 november stond voor de heren van Skopein Wivoc H1 de wedstrijd tegen Time Out’75 op het programma. Nadat de heren vorige week de wedstrijd tegen Volga met 3-1 wist te winnen, hebben ze deze goede motivatie weten vast te houden en weten weer als winnaar uit de bus te komen met 3-1!

De eerste set werd met goede services en harde aanvallen van beide kanten begonnen. De uitploeg kwam met 16-20 voor in de eerste set dus er was werk aan de winkel. Na een goede servicereeks was het eerste punt een feit en werd deze set afgesloten met 25-21!

De tweede set was een kopie van de eerste set. De heren liepen aan het eind van de set achter de feiten aan, alleen drukte het team van Skopein Wivoc niet door. Daardoor werd deze set met 19-25 voor de uitploeg afgesloten.

1-1, Werk aan de winkel! Skopein Wivoc wist vanaf punt 1 een gat te slaan van 4 punten. De heren moesten door blijven drukken omdat de tegenstander aanvallend niet verzwakte. Daarentegen misten ze de servicepass en wist Skopein Wivoc het gat te vergroten. Eindstand 25-18!

Met al 2 punten in de pocket was de opdracht duidelijk voor de 4de set. Deze set ging gelijk op, waarin de tegenstanders uit Diepenheim iets voor wisten te komen. In het midden van de set werd dit gat gedicht tot 16-16 en had Skopein Wivoc weer alles in eigen handen. Door een paar harde klappen vanaf onze midposities wisten de wedstrijd af te sluiten met 25-22!

4 punten zijn wederom een feit. Het ziet er goed uit voor de heren, met een mooie gedeelde 1ste plaats! Aankomende dinsdag hebben de mannen van Skopein Wivoc een bekerwedstrijd in Groenlo tegen vv Grol om 20:45!

Terug

Delen