Skip to main content

Skopein Wivoc Heren 1 nog steeds favoriet voor promotiewedstrijden

Deze week stonden de heren van Grol tegenover de club uit Winterswijk. Met een goed gevoel ging Skopein Wivoc de wedstrijd in, Orion en Alterno hebben namelijk weer 1 punt ingeleverd in hun wedstrijden.

Aan het begin van de eerste set werd al duidelijk dat de mannen uit Groenlo vol wilden knokken voor punten. Er werd fanatiek gespeeld maar zoals de heren uit Winterswijk vaker hebben laten zien waren ze boven de 20 weer heer en meester. Door afwisseling in de spelverdeling en in de aanval is deze spannende openingsset geëindigd in de stand van 25-21 voor Skopein Wivoc.

De tweede set ging snel van start. Door een goede opslagreeks stond Skopein Wivoc na een paar minuten al 5-12 voor. Dit gaf ook het perspectief aan voor de rest van de set. Met een groot verschil van 25-17 was het alweer 2-0 voor Skopein Wivoc!

Met goede gevoelens zijn de heren uit Winterswijk de derde set ingegaan. Helaas gaf deze set toch een ander beeld dan de tweede. Veel servicefouten en de passes lagen totaal niet goed voor een fatsoenlijke aanval. De heren van Grol hebben toch nog een tandje bij kunnen schakelen en wisten meer in het spel te komen. Na een set met teveel fouten aan Skopein Wivoc is de uiteindelijke stand 22-25 voor Grol.

Na wat onrust in het team van Skopein Wivoc werd er in de vierde set weer met volle concentratie en focus gespeeld. Dat was goed te zien, er was wat om goed te maken door de heren uit Winterswijk en dat is gedaan. De goede service en sterke aanval van Skopein Wivoc werd teveel voor Grol en deze werd snel en zakelijk afgemaakt. 25-17 voor Skopein Wivoc en dat maakt 3-1! 4 punten mee naar Winterswijk!

Zo zijn de mannen uit Winterswijk weer een stap dichterbij de promotiewedstrijden. Zaterdag 7 april spelen de heren van Skopein Wivoc thuis in de Sport en Turnhal om 17:00 uur tegen WSV uit Warnsveld. Een wedstrijd waarin volgens de ranglijst zeker punten gepakt moet worden, dus komt allen kijken!

Terug

Delen