Skip to main content

Skopein Wivoc Heren 1 verovert de koppositie in de Promotieklasse

In een thuiswedstrijd tegen KSH Heren 1 werd, met moeite, toch de volledige winst behaald.

De eerste set werd redelijk goed begonnen. Hoewel de passing niet altijd even goed was, werden de aanvallen vaak toch gescoord. De set eindigde in 25-15.

In de tweede set was het moeizamer, doordat KSH beter in het spel wist te komen en meer fouten aan Skopein Wivoc zijde. Toch eindigde deze set in 25-22 voor de Winterswijkers.

De derde set had aan het begin veel weg van de tweede, Skopein Wivoc wist een kleine achterstand goed te maken en telkens iets voor te blijven. Een noodgedwongen wissel halverwege de set zorgde voor wat onrust, maar toch werd ook deze set gewonnen met 25-22.

In de vierde set moest er wederom een kleine achterstand ingehaald worden. Deze reeks werd doorgezet, waarna er een kleine voorsprong in Winterswijks voordeel op het scorebord stond. Hoewel KSH in de eindfase dit voordeel nog wist weg te werken op een stand van 19-19, wist Skopein Wivoc daarna de set te winnen met 25-20.

Door deze winst staat Skopein Wivoc nu op de eerste positie in de Promotieklasse, met 2 punten meer dan de nr 2, Orion. A.s. zaterdag staat er een uitwedstrijd op het programma, in Borculo, tegen de nr 3 Gemini.

Terug

Delen