Skip to main content

Skopein Wivoc Heren 1 zet goede reeks voort in Wierden

Skopein Wivoc Heren 1 is sterk begonnen dit seizoen in de 3e divisie: met 3-1 winst tegen Harambee, nipt 2-3 verlies in Enschede tegen de Vips en 3-2 winst thuis tegen Voorwaarts. Afgelopen vrijdag is daar nog een 3-1 winst bijgekomen tegen WVC uit Wierden.

De wedstrijd begon een half uur later dan gepland, maar om 21:45 uur gaf de scheidsrechter het fluitsignaal.

De heren uit Winterswijk begonnen sterk aan de wedstrijd, maar WVC wist terug te komen. De slotfase van de eerste set was Wivoc toch beter en de set eindigde in 21-25.

De tweede set verliep nagenoeg hetzelfde, WVC wist mee te komen tot de cruciale punten. 19-25.

De derde set ging meer gelijk op, mede omdat de Winterswijks het met vlagen lieten liggen. Met aan het einde nog een aantal spannende rally’s, ging deze set toch naar WVC met 25-23.

In set vier waren de heren van Wivoc weer wakker geschud, maar WVC gaf niet zomaar op. Een spannende set volgde met zwaarbevochten punten aan beide kanten. Het matchpoint op 23-24 ging ook nog eens verloren en WVC wist zelfs op 25-24 te komen. Dit ging zelf nog een keer over en weer, 25-26, 27-26, maar uiteindelijk wist Wivoc de winst te pakken met 27-29!

Een vijfde set voorkomen en gelukkig voor middernacht de zaal uit. Jammer van de derde set die eigenlijk is laten liggen, maar weer 4 punten erbij.
Op zaterdag 26 oktober spelen de heren thuis tegen Volga uit Gaanderen, om 17 uur in de Sport- en Turnhal in Winterswijk.

Terug

Delen