Skip to main content

Skopein Wivoc Heren 3 oppermachtig kampioen in de 3de klasse

Afgelopen zaterdag, heeft Skopein Wivoc Heren 3 met een 4-0 overwinning op Volga Heren 3 genoeg punten kunnen verzamelen om zich kampioen te kronen in de 3de klasse D. De directe concurrent VIOS Beltrum kan met nog twee wedstrijden te gaan de heren van Skopein Wivoc niet meer inhalen.

Heren 3 is begonnen in een nieuwe samenstelling met 6 spelers uit Heren 2 van vorig seizoen, aangevuld met spelers van Heren 3 en de jeugd. In totaal werd er met tien man en trainer Wilco Bretveld begonnen aan dit seizoen. Aan het begin zijn er duidelijke afspraken gemaakt en werd de doelstelling bepaald. Namelijk kampioen worden!

Doel bekend, nu nog uitvoeren

De eerste drie wedstrijden werden eenvoudig met 4-0 gewonnen. De vierde wedstrijd tegen VIOS Beltrum was de eerste wedstrijd waar de heren echt tegenstand kregen. In deze wedstrijd werd duidelijk dat VIOS het ze weleens lastig kon maken in het behalen van hun doelstelling. Ondanks het ontbreken van spelverdeler Martijn te Winkel werd er toch met 3-2 gewonnen en zo de koppositie veroverd. Alle wedstrijden daarna werden vrij eenvoudig met 4-0 gewonnen. Mede door het goede eigen spel en niet meegaan met het niveau van de tegenstanders, waren setstanden waar de tegenstander onder de 15 punten bleef eerder regel dan uitzondering.

Ondanks het leeftijdsverschil tussen de spelers is er een hecht team ontstaan en ook dit heeft zeker bijgedragen aan het binnenhalen van het kampioenschap. De heren kijken vol vertrouwen uit naar volgend seizoen, waar ze zullen uitkomen in de 2e klasse.

Terug

Delen