Skip to main content

Skopein Wivoc Heren 3 verliest in Borculo tegen Kerkemeijer Gemini

Wedstrijdverslag Heren 3

Zaterdag 28 oktober speelden de heren van Skopein Wivoc-3 de 3e wedstrijd van het seizoen. De eerste 2 wedstrijden werden met respectievelijk 3-2 en 3-1 gewonnen, maar nu stond er na de promotie van vorig jaar een echte krachtmeting op het programma.

De mannen werden door coach van Huet op scherp gezet en het veld ingestuurd. Helaas was reserve aanvoerder en allrounder Teunissen op een romantisch weekend weg getrakteerd door zijn vrouw, waardoor de opstelling enigszins aangepast moest worden.

Desalniettemin schoten de mannen uit de startblokken en werd een 4-0 voorsprong door de goed serverende te Winkel niet meer weg gegeven en de eerste set met 25-21 gewonnen. Het beloofde een mooie middag te worden tegen de op papier sterkere opponent Gemini-2 uit Borculo.

De mannen begonnen de 2e set echter zwak en zelfs aanvoerder van Rijswijk kon het tij niet keren zodat deze set evenals de 3e set verloren ging. De 4e set begon wederom met een 4-0 voorsprong die lang werd volgehouden. De tactische wissels van de coach pakten goed uit maar konden niet voorkomen dat ook deze set verloren ging.

Helaas werd er 3-1 verloren, maar deze week kunnen de heren op herkansing naar tegenstander Actief, eveneens een middenmotor in de 2e klasse.

Overige uitslagen:

Favorita Dames 3               4-0        Skopein Wivoc Dames 4
Favorita Dames 2               4-0        Skopein Wivoc Dames 2
KSH MB1                              4-0       Skopein Wivoc Meisjes B2
D.V.O. Dames 6                   1-3       Skopein Wivoc Dames 3
VVH Jongens C1                 1-3       Skopein Wivoc Jongens C1
Kerkemeijer Gemini D6     3-2       Skopein Wivoc Dames 5
Skopein Wivoc Dames 1    2-3        VV Forza Dames 1

Terug

Delen