Skip to main content

Skopein Wivoc Heren 3 wint eerste wedstrijd

Vol goede moed vertrok het team naar de uitwedstrijd in Loil om daar een wedstrijd te spelen tegen het eerste (en enige) herenteam. Omdat Mark Frenken direct de eerste wedstrijd een romantisch weekendje weg had gepland naar het land van Bartje, is gastspeler Niels Bentsink mee geweest om de aanval op mid te versterken.

Na een stroeve start (enige miscommunicatie, kleine zaal) werd de eerste set toch ruim gewonnen met 25-16 door Skopein Wivoc.

Aan het begin van de tweede set werd direct afstand genomen en ook deze set werd gewonnen met 25-17.

De derde set werd niet goed begonnen en hierdoor was er direct een achterstand die niet meer goedgemaakt kon worden gedurende de set. Deze werd verloren met 21-25.

De tegenstander dacht dat het tij gekeerd was en begon vol goedemoed aan de vierde set maar na een opslagsessie van Niels Bentsink was de set eigenlijk al beslist en werd deze met 25-14 gewonnen. Door deze uitslag werden er direct 4 punten uit Loil meegenomen en is Heren 3 uitstekend begonnen aan het nieuwe seizoen.