Skip to main content

Skopein Wivoc JC2-mix verliest in eigen huis, maar pikt puntje mee

Voor de meiden en jongens van Skopein Wivoc JC2-mix begon het seizoen twee weken geleden met een spannende thriller in de Topsporthal van Orion te Doetinchem. Deze wedstrijd werd door goed samenspel en inzet uiteindelijk gewonnen. De eerste en vierde set gingen verloren met respectievelijk standen 25-22 en 25-16, maar de tweede en derde werden overtuigend gewonnen met 12-25 en 11-25! De wedstrijd eindigde in een 3-2 in het voordeel van Skopein Wivoc, door de vijfde set te winnen met 16-18.

Na een week rust te hebben gehad mocht Skopein Wivoc JC2-mix aantreden tegen Aetos Arnhem en dit keer in eigen huis, de Sport en Turnhal in Winterswijk.

Ook deze wedstrijd begon spannend in de eerste set. Door lange rallies en mooie reeks van opslagen van beide teams eindigde de eerste set in een stand van 23-25 in het voordeel van Aetos.

In de tweede set werd er met frisse moet begonnen en kwam Skopein Wivoc al snel voor met een stand van 8-3. Helaas was het geluk en de blokkracht van Aetos net sterker en kwamen zij sterk terug en eindigde deze set met 17-25 wederom in het voordeel van Aetos.

Nadat coach Ruud Mentink zijn pupillen complimenteus toegesproken en gemotiveerd had om er voor de volle 100% voor te gaan werd de derde set aangevangen. Helaas verliep deze gelijk aan de tweede set en verloor Skopein Wivoc ook deze met 17-25.

Maar de JC2-mix laten zich niet snel kennen en deze jongens en meiden gaan tot het gaatje. Dat bleek ook in de vierde set waarin nog een punt te behalen viel. Vol gretigheid werd er gestart. Alles verliep zoals het getraind en besproken was. Beide teams gingen gelijk met elkaar op, maar dit keer viel de munt de kant van Skopein Wivoc op en werd deze laatste set gewonnen met 26 -24 als eindstand.

Op naar een hopelijk mooie volgende wedstrijd tegen DVO in Hengelo Gelderland.

Terug

Delen