Skip to main content

Skopein Wivoc mb1 kampioen

Zaterdag 15 december hebben de meiden van Skopein Wivoc MB1 de laatste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Verleden week waren ze officieel al kampioen geworden, maar omdat het een uitwedstrijd was, voelde het niet helemaal alsof men echt kampioen waren geworden.

Deze zaterdag moest het een mooie kampioenswedstrijd worden. Thuis, met eigen publiek. De wedstrijd was wel een beetje saai. De meiden speelden tegen de laatste op de ranglijst. maar ze hebben er een leuk feest van gemaakt. Er werd veel gelachen en nog wonnen de meiden van trainer Wilhelm de Ruiter, assistent trainster Esmé Schreurs en coach Bert te Pas met 4-0.

De 1e set werd het 25-5, het was niet heel spannend, maar het punt was snel gemaakt. De 2e set werd het 25-12. De pass was iets minder goed en men ging te veel mee met het spelletje van de tegenstander.  De 3e set werd er een doel gesteld; de tegenstander onder de 10 punten houden en dat is gelukt. De fanatieke meiden hebben namelijk gewonnen met 25-4. Het doel werd weer aangepast om ze, in de 4e set, onder de 7 punten te houden. Dat was iets moeilijker, maar het is uiteindelijk gelukt. Met 25-6 hebben de meiden van Skopein Wivoc MB1 de wedstrijd afgemaakt en toen kon er eindelijk gefeest worden. 

De meiden en begeleiding kregen allemaal een bloemetje van de sponsor Janfleur, ze kregen handdoeken met hun naam erop, taart en natuurlijk een fles (kinder)champagne. Het was niet zo’n spannende wedstrijd, maar ze hebben het zelf leuk gemaakt. Nu op naar volgend seizoen, waarin zij een klasse hoger gaan spelen.

We willen ook nog even het leuke en enthousiaste publiek bedanken die ons altijd steunen en aanmoedigen.

Terug

Delen