Skip to main content

Skopein Wivoc MB1 te sterk voor VIOS Beltrum MB1

Wedstrijdverslag door Skopein Wivoc Meisjes B1

Wij hadden zaterdag 2 december een wedstrijd tegen VIOS Beltrum MB1. We hebben 4-0 gewonnen.

De eerste set hebben we met 25-11 gewonnen. De tweede set was een stuk spannender, maar hebben we uiteindelijk met 26-24 gewonnen. De derde set was ook een spannende set en die hebben we met 25-20 gewonnen. De vierde set was niet zo heel spannend die hebben we weer met 25-11 gewonnen.

We hebben in deze wedstrijd heel goed en aanvallend gespeeld. Dus dat zijn weer 5 punten erbij!!!

Skopein Wivoc Dames 1 houdt de punten in Winterswijk

Afgelopen zaterdag speelden de dames van Skopein Wivoc D1 tegen VCV uit Varsseveld. Een tegenstander waar ze de afgelopen jaren vaak leuke wedstrijden tegen gespeeld hebben. Echter, zij staan onderaan in het klassement in de promotieklasse. De doelstelling was om zoveel mogelijk punten te pakken.

De eerste drie sets waren vergelijkbaar met elkaar. Skopein Wivoc D1 kon haar eigen spel spelen, waardoor er steeds een mooie voorsprong gecreëerd kon worden. De aanval werd goed opgebouwd, zodat er prachtige punten gescoord werden.
Af en toe kon VCV even terugkomen in het spel, maar daarna haalde Skopein Wivoc D1 overtuigend de sets binnen.
25-12 – 25-18 – 25-17.

De laatste set verliep niet zo gemakkelijk als de eerste drie. Het spel ging gelijk op, totdat VCV met een goede opslag sterker werd. De pass van Skopein Wivoc D1 was minder en ze kwamen op grote achterstand. Door wat wisselen van spelers, kwam de stand weer tot 22-22. Met nog een heel spannend eind werd het 26-28 voor VCV.

Al met al een goede wedstrijd, waarbij Skopein Wivoc d1 de overwinning heeft gepakt.
Uitslag 3-1. Een winst waar de trainer (Wilhelm de Ruiter) en het team, trots op zijn!

Skopein Wivoc Heren 1 pakt de volle winst tegen Grol Heren 1

Op zaterdag 2 december speelde Skopein Wivoc Heren 1 tegen de heren uit Groenlo van Grol Heren 1. Met één van de spelverdelers geblesseerd, en op papier en in het verleden altijd een spannende wedstrijd.

Zo geschiede de eerste set, het ging erg gelijk op tot de 12-12. Aan beide kanten werd er sterk gespeeld en er werd gevochten voor elk punt. Skopein Wivoc wist uiteindelijk toch een gaatje te slaan van zes punten. De set eindigde in 25-20.

De tweede set ging ook weer gelijk op aan het begin. Skopein Wivoc wist weer een voorsprong te pakken, maar Grol kwam sterk terug. Het einde van de set ging weer gelijk op en Grol wist nog op een voorsprong van 22-23 te komen, maar Skopein Wivoc won de set uiteindelijk met 25-23.

De derde set begon Grol met een voorsprong van 1-6, maar Skopein Wivoc wist dit gat te dichten en wist uiteindelijk het initiatief over te nemen. De set eindigde in 25-18.

De laatste set ging weer gelijk op tot de 9-9, waarna Skopein Wivoc een ruime voorsprong wist op te bouwen. Grol pakte nog enkele punten, maar Skopein Wivoc wist ook deze set te winnen, met een eindstand van 25-16.

A.s. maandag gaat Skopein Wivoc Heren 1 op bezoek naar Rietmolen voor een bekerwedstrijd. De volgende competitiewedstrijd is om 13:00 uur in Warnsveld tegen WSV Heren 1.