Skip to main content

Skopein Wivoc MB2 weet helaas niet te winnen van Longa’59 MB2

Wedstrijdverslag door de Meisjes B2

Op zaterdag 21 oktober hadden we een thuiswedstrijd. We moesten tegen Longa’59 MB2. De tegenstander speelde op hoger niveau, maar daardoor speelden wij ook een stuk beter. De eerste set hebben we met 11-25 verloren. De opslag van de tegenstander was erg sterk. De 2e set waren onze passes erg sterk, maar de aanval van de andere kant was sterker. De uiteindelijke stand werd 8-25. De 3e set hebben we verloren met 13-25. De laatste set was voor ons de beste set. We gingen steeds gelijk op tot op ongeveer de helft van de set. Op de stand 12-24 hebben we een hele lange en mooie rally gehad en de punt was voor ons! Toch heeft de tegenstander de laatste punt gepakt. Uiteindelijk hebben we 4-0 verloren maar toch een sterke wedstrijd gespeeld!!!