Skip to main content

Skopein Wivoc Mix 2 onderuit

Skopein Wivoc Mix 2 speelde op 23 oktober in Borculo in poule C van de lettercompetitie. Ondanks de geslaagde mixtraining had de Mix 2 het heel zwaar.

De eerste wedstrijd tegen Hofnar Bovo 2 verliep niet goed. In de twee keer 13 minuten verloor het team met grote cijfers op een heel goed ingespeeld Bovo met 4 – 0.

De tweede wedstrijd werd gespeeld tegen GVG XR1. Een beetje bij zinnen gekomen werd dit tenminste een echte wedstrijd en spannend tot het einde van beide sets. De eerste set werd nipt verloren op 1 punt en de tweede nipt gewonnen op 1 punt. Eindstand van deze wedstrijd 2 – 2.

De derde en laatste pot van deze avond moest gewonnen worden om degradatie te voorkomen. Skopein Wivoc Mix2 trad aan tegen Longa XR1 een team met oude rotten en een spelsysteem met één  vaste setupper, snelle midaanval en een heel verzorgt stabiel spel. Helaas een maatje te groot voor onze Mix2 en beide sets gingen naar Lichtenvoorde met 2 – 0.

Bij de bekendmaking van de einduitslag bleek, dat Bovo promoveerde naar de  B-poule en helaas Skopein Wivoc Mix 2 gedegradeert naar poule D.
Dat betekent, dat ze dinsdag 30 oktober al weer aan de bak moeten.

Terug

Delen