Skip to main content

Skopein Wivoc Recreanten heren 2 terug op hoogste niveau

Wedstrijdverslag lettercompetitie:

Afgelopen donderdag was de 2de ronde van de lettercompetitie. Het recreanten team had 4 wedstrijden van 2x 13 minuten voor de boeg omdat er maar 3 teams in deze poule zitten. Het doel van de avond is lekker spelen, en proberen terug te komen op het hoogste niveau. De eerste wedstrijd werd tegen Mevo gespeeld en deze wedstrijd werd gewonnen met 28-9 en 27-14. Na een korte pauze werd de tweede wedstrijd gespeeld tegen SSS Irene. Deze wedstrijd ging gelijk op maar werd ook gewonnen met 17-14 en 19-15. Nu gelijk door voor de 2de wedstrijd tegen Mevo, ondanks een moeizaam begin weten we ook deze wedstrijd te winnen met 21-13 en 29-15, en daarmee stond al vast dat we zouden promoveren. Na een tweede pauze moesten we nog wel de laatste wedstrijd spelen tegen SSS Irene. De eerste set werd er goed gespeeld met een 23-13 uitslag, de laatste set ging moeizaam en keken we meerdere keren tegen een kleine achterstand aan. Uiteindelijk wisten we de set toch binnen te halen met een eindstand van 18-17.

De einduitslag was Mevo 3 wedstrijdpunten, SSS Irene 5 wedstrijdpunten en Skopein Wivoc 16 wedstrijdpunten (en promotie naar Poule A)