Skip to main content

Skopein Wivoc verkoopactie 2021

Ondanks alles gaat dit jaar de verkoopactie weer van start! Beetje van hetzelfde en een beetje anders.  

Net als afgelopen jaren bieden we potjes blauwe druifjes, potjes narcissen en pakjes stroopwafels aan! De bloemen komen van JanFleur en de stroopwafels van Plus Bruggers. De potjes en pakjes bedragen allemaal € 2,- per stuk. Koop je er 3 van een soort, dan geldt de actieprijs van € 5,- per setje! 

Echter het bestellen en afhalen zal dit jaar anders gaan. Waar we voorheen werkten met bestellijsten en briefjes, zijn we nu digitaal gegaan! Het is de bedoeling dat je de totalen van je bestelling doorgeeft in onderstaande link. Net als in een webshop worden dan de producten voor jou genoteerd en besteld. Het bestellen kan tot en met 16 maart. 

Link:  https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=zGOCTE_aJU-gjdj2Oz7TJilrifH5cDxKqPSOKxMUfghUQzBCOVpXNFhUUDNVMFJYR0I2MjJYUlJGNS4u

Het afhalen zal er ook anders uit zien. Op maandag 29 en dinsdag 30 maart kun je tussen 16:00 en 18:00 uur langs de drive-through op de parkeerplaats van JanFleur. De bestelling wordt dan direct in je auto gepakt. Op dit moment wordt ook de betaling gedaan. Let op: alleen pinnen!
Vervolgens kun je de bestellingen corona-proof bij jouw klanten leveren. 

Voor de toppers van de verkoopactie is er ook nog een prijs te winnen. Er is een prijs voor de beste verkoper maar ook een prijs voor de meest corona-creatieve verkoper! Lever jouw bestelling op de origineelste manier af en maak kans op een leuke prijs! Stuur je foto in via activiteiten@wivoc.nl Wij zullen contact opnemen met de winnaars! 

Samen hopen we een leuke actie op te zetten en geld op te halen voor de vereniging. Zodat we hopelijk in de zomer op kamp kunnen, en in september kunnen stralen in de nieuwe kleding en met nieuwe attributen.

Zet hem op! 

Terug

Delen