Skip to main content

Skopein Wivoc XR1 promoveert naar poule D

Skopein Wivoc XR1 (Mix Recreatief) heeft op 28 september wedstrijden gespeeld in Borculo in klasse E, 1e ronde, van kring Groenlo.

In de nieuwe kleding, gesponsord door Docugroep, speelden Heidy, Trudi, Bianca, Eddy, Raymond en Wilfried de eerste wedstrijd tegen SSS Irene XR1 uit Lintelo. In de eerste set leek het alsof Irene nog geen vat kreeg op de bal en ze kwamen niet gemakkelijk tot scoren. Gelukkig maakte Wivoc veel minder fouten en de eerste set werd ruim gewonnen met 28-17.
De tweede set verliep weer wat moeizamer voor Wivoc; SSS Irene bleef aardig bij ook vanwege goed geplaatste ballen van hun routinier en een wel heel lange aanvaller, die geen moeite had met het net op mix-hoogte. Maar evengoed wonnen ze de set met 23-20 en de eerste 4 punten waren binnen.

De tweede wedstrijd ging tegen GVG XR2 uit Geesteren. Skopein Wivoc XR1 ging goed en stabiel van start in de eerste set en Geesteren kwam er niet aan te pas. Ze kwamen nauwelijks tot scoren: 28-11.
de tweede set verliep even eens gemakkelijk, terwijl GVG toch wat meer aan het volleyballen kwam; 21-16. Weer 4 punten erbij.

In derde en laatste wedstrijd mocht gelegenheidsteam Bovo XR3 laten zien of er van Skopein Wivoc XR1 enkele punten afgesnoept kon worden. dat was wel nodig, want Bovo had nog geen enkel setpunt weten te behalen. Het gezelligheidsteam kwam niet echt fijn aan het spelen. Beide sets werden door XR1 gewonnen met 2x 23-16 en weer 4 punten erbij.

Eindstand : Skopein Wivoc XR1 12 punten, GVG XR2 6 (op setstanden), SSS Irene XR1 ook6 en Bovo XR3 0 punten.
Daardoor promoveert Mix 1 naar de D poule. Speelavond op 4 november in Lichtenvoorde.

Terug

Delen