Skip to main content

Succesvolle indoorsportdag voor het basisonderwijs

Afgelopen dinsdag, tijdens de herfstvakantie, heeft opnieuw de indoorsportdag plaatsgevonden. De keuze om kennis te maken met een sport was ook dit jaar weer ruim voor de kinderen, namelijk 8 verschillende onderdelen werden aangeboden door de diverse zaalsportverenigingen.

Zoals de laatste jaren gebruikelijk waren wij als Skopein Wivoc ook aanwezig. En dat was zeker niet zonder succes. In het totaal hadden ruim 50 kinderen gekozen om te gaan volleyballen en dit betekende dat wij als enige vereniging alle 3 rondes een volle bak hadden. Mede dankzij de hulp en ondersteuning van Pien, Aïsha, Nourya en Martijn werd het een groot succes.

Vanaf het bewegen, boven- en onderhands spelen en serveren kwamen alle groepen tot het spelen van een wedstrijdje. Goed om te zien dat er in het totaal 120 kinderen deze gelegenheid aangrijpen om met een sport kennis te maken.

Gezien de vele positieve reacties welke werden opgevangen door onze trainers blijkt opnieuw dat deze dag bijdraagt aan het onder de aandacht brengen van de volleybalsport in zijn totaliteit en onze vereniging in het bijzonder.

Na afloop van iedere ronde werd er ook nog een groepsfoto gemaakt.

Terug

Delen