Skip to main content

Thuiswedstrijden dit weekend in de Hazelder

Aankomend weekend staan er weer thuiswedstrijden op het programma. De Sport- en Turnhal is helaas niet beschikbaar, dus wordt er gespeeld in de Hazelder!

Dat betekend helaas ook dat er geen kantine en tribune is, maar publiek is zeker welkom!

Het programma

Heren 2 bijt het spits af op vrijdag(!!) avond. Zij nemen het op tegen de BVC’73 Heren 2 om 21:00 uur.

Op zaterdag beginnen de eerste twee wedstrijden om 13:00 uur. Dit zijn Jongens C1-mix tegen Grol Jongens C1 en Dames 2 tegen Focus Dames 4. Dit beloven erg spannende wedstrijden te worden. JC1 staat namelijk 3e en Grol JC1 1ste. Bij de dameswedstrijd gaat het om de nr 2 (Skopein Wivoc) tegen de nr 1 (Focus).

De tweede ronde wedstrijden beginnen om 15:00 uur en dan is het de beurt aan Dames 3 en Dames 4. Dames 3 staat op de 2e plek en krijgt nr 1 Boemerang Dames 5 op bezoek. Dames 4 mag het ook opnemen tegen Boemerang, Dames 4 in hun geval.

In de laatste ronde vanaf 17:00 uur zijn Dames 1 en Heren 1 aan de beurt. Dames 1 ontvangt Halley Dames 2, een geduchte tegenstander. De prognose is dan ook 2-3, dus winst voor de gasten. Een nipt verlies in een 5-setter dus, maar de bal is rond!

Heren 1 krijgt de nr 1 Volga Heren 1 op bezoek. Een sterke en goed spelende tegenstander. Ook hier is de prognose 2-3 in het nadeel van Skopein Wivoc. Maar gezien de vorige confrontatie kan dit zeker een leuk potje volleybal worden.

Aanmoedigen? Ja graag!

Dit is natuurlijk niet de vertrouwde thuis-hal die iedereen weet te vinden, dus wat extra aanmoediging komt altijd van pas! Hoewel er niet direct een kantine is, is bij de buren (de Tuunte) koffie te verkrijgen. Daarbij is het maar 2 minuutjes fietsen naar de Sport en Turnhal, om lekker na te borrelen!

Terug

Delen