Skip to main content

Toch een ALV gehouden

Onder de strenge maatregelen en protocollen is het toch gelukt onze Algemene Leden Vergadering te houden. De aanwezigen hebben zich keurig aan de voorschriften gehouden en de indeling van de zaal was ook corona proof, dus op 1,5 mtr. afstand van elkaar. Bij aanvang van de vergadering werd eerst een momentje stilgestaan bij het overlijden van ons erelid Joop Beijers. Hij overleed op 18 maart 2020.

Vervolgens werden de leden geïnformeerd door de verschillende commissies over de gang van zaken in het afgelopen jaar, de kledingcommissie toonde de nieuwe outfit voor alle leden beschikbaar vanaf medio december/ januari met als extraatje een paar volleybalsokken naar keuze (lang of kort model) ende financiële presentatie door de penningmeester gaf aan dat we er als vereniging goed voorstaan. Uitleg, invulling en voortgang over de nieuwe structuur en de 3 fases waarmee we te maken hebben door het coronavirus.

Tijdens de bestuursverkiezing gaf voorzitter Geert Beijers aan dat hij het toch wel erg betreurde dat er geen opvolger voor hem gevonden is en besloot aan de 6 jaar voorzitterschap er nog maximaal 1 jaar bij aan te knopen.

Op deze ALV werden maar liefst 8 jubilarissen in het zonnetje gezet. Enkele woorden van de voorzitter, een mooi aandenken in glas, de zeer gewilde Skopein Wivoc jubileum handdoek, uiteraard een mooi boeket bloemen en het applaus vanuit de zaal. De jubilarissen waren Ruud Mentink, Ina Wikkerink, Henny Prins en Rudi Teunissen allemaal 25 jaar lid. Henk van Huet, Willemien Beskers en Karin Wieggerinck allemaal 40 jaar lid.

Last but not least Henk Dimmendaal 50 jaar lid. Nogmaals alle jubilarissen van harte gefeliciteerd.

Terug

Delen