Skip to main content

Twee keer winst voor Dames 3 recreanten

Vorige week woensdag 12 december was de tweede ronde van de lettercompetitie voor dames recreanten 3. Deze avond bestond de poule uit 3 teams en dat betekende dat we 2x tegen dezelfde tegenstander moesten volleyballen. De wil om te winnen was groot en gingen we vol goede moed van start. De eerste ronde wonnen we beide wedstrijden, dus we waren goed op weg. Echt ons eigen systeem / spelletje spelen lukte niet constant, maar er zaten zeker mooie rally’s bij.

De derde wedstrijd speelden we gelijk tegen de Klappers D2 en daarom moesten we de laatste wedstrijd wel winnen van Tornax. Helaas is dit niet gelukt, ook deze wedstrijd pakten we ieders een set en werd Klappers D2 kampioen deze avond. Na de verdiende warme douche hebben we nog gezellig in de kantine nagepraat. Ook het jubileum uitje kwam uitvoerig aan bod, volgend seizoen bestaat de dames woensdagochtend groep 25 jaar en dat moet uiteraard gevierd worden.

Dinsdag 18 december spelen een aantal dames van de groep mee met het jaarlijkse oliebollentoernooi en dan gaan we richting de feestdagen.

Namens de dames woensdagochtend wensen wij een ieder prettige feestdagen en een voorspoedig 2019. Uiteraard ook een sportief en gezellig volleybal seizoen; nieuwe ronde, nieuwe kansen

Terug

Delen