Skip to main content

Twee overwinningen voor Skopein Wivoc heren binnen 5 dagen

Skopein Wivoc Heren 1 – Favorita Heren 2

Afgelopen dinsdag wisten de heren van Skopein Wivoc reeds met 3-2 te winnen van naaste concurrent Favorita Heren 2 uit Dinxperlo. Een misschien verrassende overwinning, maar wel één die terecht was. Een wedstrijd met technisch discutabele momenten, wat de nodige onbegrip opleverde bij zowel de spelers als het publiek. Gelukkig wisten de heren van Skopein Wivoc zich te herpakken en de wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken.

Skopein Wivoc Heren 1 – KSH Heren 1

Afgelopen zaterdag hadden de heren van Skopein Wivoc ook een moeizame start tegen KSH uit Harreveld, waardoor beide ploegen redelijk gelijk opgingen tot 16-13. Hierna namen de spelers uit Winterswijk duidelijk het initiatief en werd de set met 25-16 gewonnen.

In de 2de set was het alleen Skopein Wivoc dat het spel dicteerde. Setwinst van 25-14 was hiervan een duidelijk bewijs. In de slotfase werden enkele wissels toegepast en hiermee werd ook in de derde set gestart.

Een mooie gelijk opgaande strijd was het gevolg waarbij onze heren lange tijd de bovenliggende partij waren. Tussenstanden van 10-6, 21-19, 22-22 en 26-27 gaven het wedstrijd verloop duidelijk weer. Met een mooi slotoffensief en een sterke serie opslagen ging deze set met 30-28 naar de thuisploeg.

Ook de vierde en laatste set waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Middels tussenstanden van 7-11, 21-22 en 23-22 werd ook deze set uiteindelijk winnend afgesloten met 25-22.

Een mooie en meer dan verdiende overwinning van het gehele team was de conclusie nadien aan de kant van Skopein Wivoc. Vrijdag a.s. moeten de beide ploegen opnieuw tegen elkaar spelen, alleen deze keer in Harreveld.

Terug

Delen