Skip to main content

Volle winst voor Skopein Wivoc JC2 in Aalten

Op 3 november moesten de meiden en jongens van Skopein Wivoc JC2 aantreden in Aalten voor de wedstrijd tegen De hofnar/BOVO.

Mooi op tijd aangekomen in Aalten moest er eerst nog gewacht worden met in spelen ivm de wedstrijd van Skopein Wivoc MB1, die de winst pakten.
Vol frisse moed en enthousiasme werd er begonnen met warming-up en inspelen.  Het tempo van het inslaan werd plots een stuk trager aan zowel Wivoc als BOVO zijde. Reden onbekend maar het meegekomen publiek was al op zoek naar pepers……..

Schijnbaar was deze gedachte al genoeg, want in de eerste set ging Skopein Wivoc er vol tegen aan en kwam al snel op voorsprong door een mooie opslag reeks. Af en toe waren er wat nonchalante momenten waardoor onnodig punten verlies het gevolg was. Ondanks dit trok Skopein Wivoc aan het langste einde en won de eerste set met  25-15.

In de tweede set werd er op dezelfde wijze doorgespeeld en kwam Skopein Wivoc wederom snel op voorsprong. Deze konden ze vasthouden en wonnen deze dan ook met 25-18.

In de aanvang van de derde set leek er mentaal iets veranderd bij de JC2 van Skopein Wivoc en kwamen ze op een achterstand van 0-4. Iedereen werd even wakker geschud en de schouders werden er weer onder gezet. Al snel stond Skopein Wivoc weer voor met 8-4. Deze voorsprong hebben ze niet meer weggegeven en sloten ze af met een winst van 25-16.

De drie gewonnen sets gaven Skopein Wivoc JC2 een boost dat er de vierde set eigenlijk weinig weerstand meer was vanuit de BOVO-kant. Ook deze laatste set werd gewonnen met 25-16

Met een goed gevoel terugkijkend op deze wedstrijd maken de JC2 spelers zich klaar voor de volgende wedstrijd en wel in Arnhem tegen Aetos JC1.

Terug

Delen