Skip to main content

Volleyballen, gezellig en voor iedereen bij Skopein Wivoc!

Naast de jeugd en de competitie spelende senioren beschikt Skopein Wivoc ook over een groot aantal recreatief volleyballende leden. Deze groepen bestaan uit zowel oudgedienden als ook uit mensen die op latere leeftijd kennis hebben gemaakt met de volleybalsport. Gezelligheid is bij de recreanten belangrijk, maar een redelijke bal kunnen slaan ook. Daarom staan er kundige trainers voor de groep om een ieder toch zo links en rechts de nodige kneepjes van het spel bij te brengen. Het spelen van een partijtje volleybal maakt dan ook een belangrijk deel uit van de training.

Recreatief? Ook competitief!

Voor de recreatieve volleyballer is er ook de mogelijkheid om te proeven aan het wedstrijdelement. In toernooivorm wordt er in de zogenaamde lettercompetitie gespeeld. Hier doen zowel dames, heren als mixed-teams aan mee. Deze toernooien vinden 4 keer per seizoen plaats in sporthallen in de plaatsen rond Winterswijk. De winnaar van de avond in de betreffende poule gaat een letter omhoog terwijl de nummer laatst een letter omlaag gaat. Zo kan een team dus 4 keer per seizoen kampioen worden en promoveren. Daarnaast doen de recreantenteams ook jaarlijks mee aan het bedrijventoernooi in de maanden mei en juni. Uiteraard is deelname aan alle toernooien geheel vrijblijvend.

Sportief recreatief lekker bezig zijn, waarbij naast de sport ook het sociale element van groot belang is.

Klinkt goed, wanneer kan ik beginnen?

Op dinsdag en woensdag zijn er op diverse momenten verschillende recreatieve groepen bezig:

Dinsdagavond Dames 19:30 – 21:00 uur Sportzaal de Alma
Dinsdagavond Heren 19:00 – 20:30 uur Sport- en turnhal
Woensdagmorgen Dames 9:30 – 11:00 uur Sportzaal Stegemanschool
Woensdagavond Dames 19:30 – 21:00 uur Sportzaal de Hazelder (vanaf 8 maart de Vliertuin)
Woensdagavond Heren 19:30 – 21:00 uur Sportzaal de Hazelder (vanaf 8 maart de Vliertuin)

Een keer kijken of meedoen mag altijd en vrijblijvend, maar geef het even aan. Dit kan door contact op te nemen met één van de trainers of via info@wivoc.nl.

Voor meer info kijk bij Skopein Wivoc Recreanten, mail naar info@wivoc.nl, kom een keer langs of meld je direct aan: Lid worden!

Terug

Delen