Skip to main content

Het Skopein Wivoc volleybaltoernooi

Het jaarlijkse volleybaltoernooi staat weer op stapel! Ook dit jaar hopen we op een groeiende belangstelling voor dit sportieve evenement. Ken je in je omgeving buren, vrienden, kennissen, familie of collega’s die zich ook eens van hun beste kant willen laten zien, schroom dan niet, maar geef je op! Het is de moeite waard.

Bedenk een leuke, pakkende teamnaam en formeer een team van tenminste 6 personen(een 7e als reserve is wel erg handig en verstandig, i.v.m. ziekte en/of blessures)

Wanneer

Het Skopein Wivoc volleybaltoernooi wordt gespeeld op 2/6/9/13/16 juni.

We hebben de avonden alvast onderverdeeld om te veel puzzelwerk te voorkomen en zodat jullie minder avonden hoeven vrij te houden en eventueel met verschillende teams kunnen deelnemen.

2 en 6 juni zijn gereserveerd voor de dames en herenpoules.

9 13 en 16 juni zijn bedoeld voor de mixpoules.

Meedoen

Opgeven kan door een mail te sturen naar toernooicommissie@wivoc.nl. Geef hierin duidelijk aan om wat voor team(s) het gaat (dames heren of mix), de naam van het team(s) en of er een datum is waarop het voor jullie absoluut niet mogelijk is om te spelen. Maak dan ook meteen het inschrijfgeld ad € 25,00 per team over op rekeningnummer IBAN NL62RABO0371270707 t.n.v. Penningmeester Volleybalvereniging WIVOC te Winterswijk onder vermelding van jullie teamnaam.

De aanmelding moet binnen zijn voor 10 mei! Restitutie van het inschrijfgeld vindt slechts plaats indien de afmelding vóór 29 mei a.s. per email heeft plaatsgevonden.

Terug

Delen