Skip to main content

VV Forza te sterk voor Skopein Wivoc D1

Waar iedereen op deze koude vrijdagavond op de bank kroop met een dekentje en warme chocolademelk, vertrok Skopein Wivoc D1 richting Laren. Er moest gevolleybald worden tegen de nummer 5 op de ranglijst. Spannend!

De dames uit Winterswijk begonnen de wedstrijd met wat opstartproblemen, waardoor zij al snel achter de feiten aanliepen. Dat was vrij typerend voor de gehele wedstrijd. Met vlagen ging het goed (met name blokkerend!), maar over het algemeen werd er door Skopein Wivoc D1 te veel foutjes gemaakt.

De Winterswijkse dames lieten weinig servicedruk zien, ook was er te weinig overtuigingskracht in de aanval. Forza D1 was sterk in de verdediging en toonde lef aan het net. Dat maakte dat de dames van trainer Wilhelm de Ruiter hard moesten knokken om bij te blijven.

De 1e set konden ze de achterstand niet meer wegwerken 25-21, maar er werd hard gewerkt,  waardoor ze zich weer in de wedstrijd konden spelen. De 2e set werd dan ook gewonnen met 26-28. De 3e set kwam Skopein Wivoc D1 al snel op een achterstand en deze set werd helaas verloren met 25-21.  De 4e set werd sterk begonnen door de Winterswijkse dames, er was zelfs even hoop op een 5 setter, maar helaas trok Forza D1 aan het langste eind. Uitslag 4e set: 25-19. VV Forza D1 wint met 3-1.

Zaterdag 24 november speelt Skopein Wivoc D1 om 17:00 uur in Winterswijk tegen Halley D3. Zij staan momenteel 2e op de ranglijst, terwijl Skopein Wivoc D1, met een wedstrijd minder, er net onder staat.

Wees welkom om deze toppers aan te moedigen!!