Skip to main content

Winst voor heren Skopein Wivoc

In de eerste thuiswedstrijd van 2017 hebben de heren van Skopein Wivoc een 4-0 overwinning behaald op rode lantaarndrager Vios Eefde. Deze wedstrijd werd voorafgegaan door een respectvolle minuut stilte ter nagedachtenis aan Marieke van Dalen, speelsters van dames 1. Zij kwam 3 weken geleden om het leven door een noodlottig ongeval.

De heren gingen bijzonder goed van start en bouwden al snel een ruime voorsprong op van 8-2 en 18-7. In de slotfase van de eerste set kon het team uit Eefde nog wel wat punten pakken maar met 25-12 was de winst voor de thuisploeg.

In de tweede set begonnen de gasten met een andere opstelling en dit gaf een beter spelend Vios-Eefde te zien. De strijd ging wat meer gelijk op maar opnieuw wisten de mannen van Skopein Wivoc de setwinst te pakken ( 25-21) Aanvankelijk leek de derde set voor de thuisploeg ook een eenvoudige overwinning op te gaan leveren. Bij de stand 9-3 namen de ploeg uit Eefde haar eerste time out en deze wierp haar vruchten af. Bij de stand 14-16 vroeg Skopein Wivoc coach Geert Beijers de eerste time out aan van de wedstrijd om de ploeg weer op scherp te zetten. Vanaf dat moment ging de wedstrijd gelijk op. Middels de tussenstanden van 21-20 en 23-22 was de thuisploeg toch de winnende partij met 28-26. De vierde set was een eenvoudige prooi voor Skopein Wivoc. Met een 25-15 setwinst werd de 4-0 overwinning een feit. Morgenavond spelen de heren in Aalten de volgende competitiewedstrijd tegen Bovo. Dit zal zeker een zware dobber worden maar in de thuiswedstrijd ging de strijd gelijk op (2-3)