Skip to main content

Winst voor de jongens C1 mix

Wedstrijdverslag Skopein Wivoc Jongens C1 mix:

Het jongens C1 team van Skopein Wivoc (met 4 jongens en 4 meisjes) heeft de laatste wedstrijd van de eerste competitiehelft een keurige overwinning behaald op de jongens C1 uit Raalte. In de eerste set ging Skopein Wivoc zeer voortvarend van start. De tegenstander had zeer veel moeite met de service van Luuk Wensink die 17 punten op rij maakte! Na 10 minuten was het al 25-4! In de tweede set liet Salvora zijn tanden zien en schroefde zelf de servicedruk op. Als snel was het 4-13. Maar door degelijk spel werd met hard werkten de achterstand bijna nog weggewerkt, echter de eindsprint kwam te laat: 20-25. In de derde set werd weer wat constanter gespeeld wat resulteerde in 25-21. In de vierde set lukte het Skopein Wivoc om het tempo wat op te voeren en de foutjes er wat meer uit te halen: 25-11. Hiermee werd een goede eerste competitiehelft netjes afgesloten met een 3e plaats (en op verliespunten zelfs een 2e!) in de poule en daarmee lijfsbehoud in de Hoofdklasse. Op naar de tweede competitiehelft!