Skip to main content

Winst voor Skopein Wivoc Dames 1 in spannende thuiswedstrijd tegen de nr 3

De uitwedstrijd tegen LIVO in Duiven werd met 3-2 verloren, dus moesten de dames van Wilhelm de Ruiter flink aan de bak deze wedstrijd.

De eerste set werd er door Skopein Wivoc Dames 1 weinig aangevallen. De passes kwamen niet goed bij spelverdeelster Kim Klaver. Desondanks ging het spel redelijk gelijk op. In de laatste rally’s was LIVO net wat sterker, 23-25.

Na de nipt verloren eerste set, was Skopein Wivoc zeer gemotiveerd om de tweede set te pakken. Door het betere spel en een goede sfeer werd er overtuigend gewonnen met 25-18.

De derde set werd er prima gevolleybald, alles leek te kloppen. Af en toe wat onnodige foutjes, maar Skopein Wivoc bleef het eigen spel spelen waardoor ook deze set werd gewonnen. 25-23!

De vierde set beloofde een hele spannende set te worden, want zowel Skopein Wivoc als LIVO wilde deze natuurlijk winnen. Skopein Wivoc zat niet te wachten op weer een 5-setter en voor LIVO de laatste kans op winst. Er werd goed gepasst en gericht en hard aangevallen. Het enthousiasme zat er goed in, er was een fantastische sfeer in de Sport- en Turnhal! Skopein Wivoc wist deze set overtuigend te winnen met 25-20.

3-1 winst op de nummer 3, een geweldige prestatie door Skopein Wivoc Dames 1!

De topper van deze week: Gerianne Ros

Alle uitslagen van deze week

D.V.O. DS 5 4-0 Skopein Wivoc DS 2
Elite/Dynamo HS 1 2-3 Skopein Wivoc HS 1
Skopein Wivoc DS 1 3-1 LIVO DS 1
D.V.O. HS 2 4-0 Skopein Wivoc HS 3
Skopein Wivoc HS 2 3-1 Wevoc HS 2
Skopein Wivoc JC 1 4-0 Gemini JC 1
Givo’92 MC 1 2-3 Skopein Wivoc MC 1
Reflex DS 3 3-2 Skopein Wivoc DS 3

Terug

Delen