Skip to main content

Winst voor Skopein Wivoc D1

Zaterdag 12 januari 2019, stond voor Skopein Wivoc D1 de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar op het programma. Deze wedstrijd werd in Winterswijk gespeeld tegen Polstars D1. Iedereen was, na alle feestdagen, zeer gemotiveerd en enthousiast, om weer een wedstrijd te spelen. De topper van de week was deze keer Milou. Een enthousiaste 11-jarige meid uit de CMV jeugd. 

De Winterswijkse dames begonnen de 1e set goed, maar die paar kleine foutjes moesten er snel uit. Dat was de opdracht na een time-out, aangevraagd door de trainer.  Helaas kon Polstars D1, mede door de foutjes van Skopein Wivoc D1, flink inlopen. Er moest even hard gewerkt worden. Koppies erbij!! Gelukkig won Skopein Wivoc D1 de set met 25-22. 

De 2e set werden de kleine foutjes alleen maar groter. Deze set liepen de dames van trainer Wilhem de Ruiter vanaf het begin compleet achter de feiten aan. Het lukte niet! Deze set werd verloren met 17-25.

3e set. Nieuwe set, nieuwe kansen. Koppies omhoog en de vorige set vergeten.  Skopein Wivoc D1 begon sterk. Ze gingen vol aan de bak en het leek te werken. Deze set wonnen zij met 25-21. 

Laatste set, deze moest en zou gewonnen worden, want niemand zat te wachten op een 5e set.  De set ging gelijk op. Foutjes en punten aan beide kanten, maar bij 20-20 werd het verschil gemaakt. Skopein Wivoc D1 zette door en de set werd gewonnen met 25-23.

Al met al was dit geen beste wedstrijd en hebben de Winterswijkse dames niet kunnen laten zien wat zij allemaal in huis hebben. 
De volgende wedstrijd is op zaterdag 19 januari tegen Focus D1 in Hoog-Keppel. Ook nu bedanken zij de altijd enthousiaste en trouwe supporters weer!! Uitslag 3-1

Terug

Delen