Skip to main content

Skopein Wivoc Dames 1 houdt alle punten in Winterswijk

Afgelopen zaterdag stond de 17e wedstrijd van het seizoen op het programma tegen het eerste team van VIOS Beltrum. Skopein Wivoc D1 had nog een appeltje met ze te schillen en wilde graag weer wat punten binnen halen.

Na een lange en goeie ralley van onze Topper van de Week, Ivy Stokkink, begonnen de dames aan de eerste set. Het was fijn dat de pass deze wedstrijd erg goed ging. Veel van de ballen kwamen perfect bij spelverdeelster Kim Klaver, zodat zij mogelijkheden zag om iedereen aan te spelen.
Richting het eind van de set, lieten de dames van Skopein Wivoc het even lopen, maar wisten uiteindelijk met 26-24 te winnen.

De tweede en derde set waren een kopie van elkaar. Waar er in de eerste set nog wat domme foutjes waren, konden de dames van Skopein Wivoc nu vrijuit spelen. De meest prachtige ballen werden op verschillende mooie manieren op de grond bij VIOS Beltrum geplaatst. Daarnaast zorgde een goede opslag van onder andere Milou van Dam ervoor dat we op een grote voorsprong kwamen. De tweede werd afgesloten met 25-11. De derde set werd overtuigend gewonnen met 25-10.

In het begin van de vierde set, werd er wat meer achterover geleund, er was immers al gewonnen. Skopein Wivoc D1 moest dus even een tandje bijzetten om ook de vierde set te winnen. VIOS Beltrum begon goed met hun aanval. Even was er geen antwoord. Al snel ging de knop om en kwamen de Winterswijkse dames weer op stoom. Met een geweldig goede pass, de gehele wedstrijd, van Lieke Beusink werd deze set gewonnen met 25-21.

Opluchting, trots en blijdschap, zo voelde het team en de begeleiding zich.
Op naar zaterdag 24 maart 2018: Er wordt dan gespeeld om 14:00 uur in Varsseveld!

Terug

Delen