Skip to main content

Wordt Heren 3 kampioen a.s. zaterdag?!

Gaat het de heren van Skopein Wivoc Heren 3 lukken om a.s. zaterdag het kampioenschap te pakken? Twee vingers in de neus, of zijn de heren toch wat nerveus?

Gezien de resultaten dit seizoen moet het lukken, maar resultaten uit het verleden geven geen garantie (of we geven ’t rijmpje de schuld…). Dit seizoen zijn ze tot nu toe namelijk ongeslagen! Op één wedstrijd na is zelfs alles met 4-0 gewonnen. Wat is er die ene wedstrijd gebeurd vraagt u zich af? Toen was de spelverdeler druk met een beter betalende hobby, dus moeten de setups van andere spelers komen. Dit ging overigens eerst prima, maar toch werden de 3e en 4e set verloren. Nu is de vraag natuurlijk, kiest de spelverdeler a.s. zaterdag voor het geld, of voor het feestje? Wij kunnen iedereen gerust stellen… het team is compleet. Het gerucht gaat zelfs dat er een hoop vrije dagen genomen zijn, begin volgende week.

Voor er gefeest kan worden, moet er wel eerst gewonnen worden van Volga Heren 3 en wel met 4-0. Maar zoals gezegd is dat dit seizoen (haast) een gewoonte geworden… De nr 2, VIOS Beltrum, heeft vorige week geen punten laten liggen. Zij staan met nog twee wedstrijden te gaan op 67 punten. Skopein Wivoc staat met nog drie wedstrijden op 73 punten. De snelle rekenaar ziet dat 3-1 ook voldoende is, want de set quotiënt is zwaar in het voordeel, maar waarom als je ook met 4-0 kunt winnen?

De rest van het zaterdag-programma

Naast een mogelijk kampioenschap staat er natuurlijk meer op het programma, a.s. zaterdag. Hier een kleine greep uit het programma, voor het volledige programma, kijk op de wedstrijden pagina.

Zo neemt Meisjes B2 het op tegen de nr 1, Halley MB3 om 11:00 uur. Ook de Meisjes B3 krijgt de nr 1 op bezoek, Halley MB4 om 13:00 uur. Om 15:00 uur neemt Heren 2 het ook op tegen Volga, in dit geval Volga Heren 2. En om 17:00 uur is het de beurt aan Dames 1 om het op te nemen tegen de nr 1, Halley D1. Voor de afwisseling neemt Heren 1 het niet op tegen Halley of Volga, maar wel de buren van Volga uit Gaanderen, namelijk Vollverijs Heren 1 uit Terborg.

Terug

Delen