Skip to main content

Corona-virus informatie vanuit de Nevobo

Beste leden en ouders van (jeugd)leden.

De informatiestroom over het Corona-virus blijft zich maar opvolgen. Dan komt er weer een persconferentie en dan zijn het weer het NOC*NSF in samenwerking met de nationale sportenbonden die ons van informatie voorzien. Wij vinden het onze taak dat wij dit zoveel mogelijk met jullie moeten delen. Wij raden iedereen dan ook aan regelmatig de website te bezoeken en te kijken onder de tab van “Corona maatregelen”. Wij zullen de informatie van datum voorzien om de meest recente versie eenvoudig te herkennen.

Op bijgaande link lees je heel veel zaken welke (in)direct met het volleyballen te maken hebben. Dit geldt voor zowel de trainingen als de wedstrijden. Wat te doen bij een mogelijke besmetting etc. Neem even de tijd om het te lezen. Met deze wetenschap kun je waarschijnlijk veel ellende voorkomen.

Naast deze informatie vinden jullie ook een button onder de corona-tab om een melding te maken aan de vereniging op het moment dat er een coronatest is aangevraagd. Wij ervaren op dit moment dat deze meldingen lang niet allemaal bij ons binnenkomen/niet worden gedaan terwijl dit juist zo belangrijk is bij een mogelijk contactonderzoek. Uiteraard wordt deze melding in vertrouwen behandeld. Alstublieft meldt een testaanvraag en het resultaat van de uitslag. Wij willen er alles aan doen om jullie sportomgeving zo veilig, vertrouwd en gezond te houden maar daar hebben we jullie meer dan hard bij nodig.

Het coronateam

Informatie Nevobo: Stappenplan

Terug

Delen