Skip to main content

De zaterdag weer kapot…..

In aanloop van de wedstrijd tegen Webton HS2 werd de bekerwedstrijd tegen Grol gespeeld. Een ouwe bekende van Wivoc. Deze wedstrijd is gewonnen met 3:1. Het was geen goede wedstrijd, maar wel een ronde verder.
 
Zaterdag 9 november vertrokken de mannen van Wivoc vol goede moed richting Hengelo voor een lekkere pot volleybal tegen Webton HS2, tijdens de warming up bleek Wivoc de spanning in de benen te hebben.
Maar goed snel vergeten zou je denken en lekker volleyballen, maar helaas de thuisploeg wist met hun eerste servicebeurt gelijk een gaatje te slaan. Wivoc probeerde nog wel weer terug te komen maar tevergeefs; binnen het team van Skopein Wivoc kon niemand een vuist maken. De eerste set ging dan ook vrij simpel naar de thuisploeg met 25 : 9

De laatste 3 sets zakte het team van Skopein Wivoc totaal door de ondergrens als het aankomt op doorzettingsvermogen en geloof om te winnen, er werd niet meer gescoord en daarmee eindigde het gehele spel. Door alleen te stellen dat Wivoc zo slecht speelde zouden we de thuisploeg zwaar te kort doen, de heren van Webton speelde een zeer degelijke pot volleybal waarbij er veel verdedigd werd en mede hierdoor kwam Wivoc moeilijk tot scoren.

4:0 verloren al met al een zaterdag om snel te vergeten en weer verder te kijken naar de wedstrijden die nog komen.

Zaterdag 16 november wacht Setup 65 een mooie kans om het beter te doen.

Terug

Delen